ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ), ΠΥΡΓΟΣ | 
2621033311 | 
2621034004 | 

«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ


asteras_kosmos_73e1bbc3448c90d2004478568d7eb312

 

«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται ο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ» την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Κυριακή 05/06 απέναντι στον «ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ» προκειμένου να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην Γ Εθνική. Σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα κόσμο, ευκαιρίες, ένταση, πάθος και αποβολές ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κατάφερε με goal του Νίκου Κολοτούρου στο 90’ να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην ΑΧΑΪΚΗ με σκορ 1-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Α. Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Θαν., Σταθάτος, Βραχνής, Μπράβος (79’ Μπαρδούσης), Μενίκου, Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος

ΑΧΑΙΚΗ (Μ.Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Πετρόπουλος, Τσίμπιτσης (45’ λ.τρ. Στεφανόπουλος), Δενδρινός, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος, Αποσκίτης, Μαντάς, Αγγελόπουλος

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Οι παίχτες της Ηλειακής ομάδας μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση είχαν την κατοχή ενώ έχασαν και 2 πολύ σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα πρώτα στο 29΄ όπου μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο αρχηγός Μπράβος, ο Μπουτσικάκης έπιασε το απευθείας βολέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρακόπουλου και στο 35 κεφαλία «ψαράκι» από την μικρή περιοχή του Δούλου είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί στο 9΄ μία καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Φλίγκο να αποκρούει με τα πόδια σουτ του Αποσκίτη παραχωρώντας κορνερ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ιδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίχτες του «ΑΣΤΕΡΑ» να έχουν την εδαφική υπεροχή να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες αλλά να μην καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με σημαντικότερη αυτών το σουτ του Μενίκου στο 58΄ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό να αλλάζει πορεία και να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία της «ΑΧΑΙΚΗΣ». Λίγο πριν την λήξη ο φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση και χωρίς να έχουν απειλήσει μέχρι εκείνη την στιγμή λίγο έλειψε να προηγηθούν όπου χρειάστηκε η «σωτήρια» απόκρουση του Φλίγκου σε σουτ από κοντά του Αγγελόπουλου.
Το goal, ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κοντινή κεφαλιά του Κολοτούρου με τον Δρακόπουλου να αγγίζει την μπάλα η οποία όμως κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-0.
(Μετά την επίτευξη του goal, είχαμε ένταση μεταξύ των παιχτών ύστερα από πολύ έντονη διαμαρτυρία του βοηθού προπονητή της «ΑΧΑΙΚΗΣ» Παν. Μπούνια στον β βοηθό υποστηρίζοντας πως η μπάλα είχε βγει άουτ στην σέντρα του Σταθάτου) Ο Μπουτσικάκης και ο Δουλος αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ενώ με την βοήθεια των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχαϊκή 10, 8-5
Αστέρας Αμαλιάδας 10, 9-4
ΑΟ Τσιλιβί 8, 10-7
ΑΟ Εικοσιμία 0, 3-14

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 5/6
Αστέρας Αμαλιάδας – ΑΟ Εικοσιμίας
Αχαϊκή – ΑΟ Τσιλιβί

Print Friendly, PDF & Email