ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ), ΠΥΡΓΟΣ | 
2621033311 | 
2621034004 | 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ    ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 30-8- 2015  στο ξενοδοχείο « Οδυσσέας» ( Κατάκολο ) θα διεξαχθεί το σεμινάριο διαιτησίας   που διοργανώνει στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου   η ΕΔ/ΕΠΣ  Ηλείας . Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου , εκτός από την ανάλυση των κανονισμών που θα γίνει από καταξιωμένους εκπαιδευτές, όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της ένωσης μας θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις (οι παρατηρητές διαιτησίας και video test), προκειμένου να πιστοποιηθούν ως διαιτητές , συμφώνα με τον κανονισμό διαιτησίας και τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η εξεταστέα υλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ και είναι η ιδία ύλη με αυτήν που εξετάστηκαν οι διαιτητές στα σεμινάρια  των εθνικών πρωταθλημάτων .

Η συμμέτοχη όλων των διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας είναι υποχρεωτική για τη λήψη της πιστοποίησης αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούνται στους αγώνες της ένωσης μας.

Όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας προκειμένου να γίνουν δεκτοί στο σεμινάριο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση προς την ΕΔ/ΕΠΣΗ μέχρι την Παρασκευή 28-8-2015.  Το έντυπο της αίτησης  οι διαιτητές μπορούν να το παραλαμβάνουν από την  γραμματεία της ΕΠΣΗ   και να το υποβάλλουν  κατά τις ώρες λειτουργιάς της.

Το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί με νεώτερη ανακοίνωση.

                                                                                                                                 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣΗ

Print Friendly, PDF & Email