ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ), ΠΥΡΓΟΣ | 
2621033311 | 
2621034004 | 

41ος Τελικός Κυπέλλου Νίκη Τραγανού –Ηρακλής Παλαιοβαρβάσαινας : 3 – 1


Πολύ μεγάλη επιτυχία και οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά, γνώρισε ο 41ος τελικός του Κυπέλου Ηλείας,, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας και τον οποίο παρακολούθησαν περισότεροι απο 1.000 φίλαθλοι, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ηλεία.
Η Νίκη Τραγανού μετά απο έναν πολύ καλό αγώνα, νίκησε τον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας με 3-1 και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τροπάιο.
Ο Ηρακλής Παλαιοβαρβάσαινας προηγήθηκε στο 10΄ όταν ο Μαραθιάς με ένα μακρινό πλάγιο έφερε τη μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας της Νίκης, και εκεί ο Νικολόπουλος  με κοντινή προβολή έγραψε το 0 – 1! Η ισοφάριση για το Τραγανό ήρθε στο 28΄όταν μετά από σουτ του Φάσκο, ο Μαραθιάς σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, και το πέναλτι που «σφύριξε» αμέσως ο κ. Μαρκαντωνάτος, μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρκόπουλος (1 – 1)!  Στο 81΄ ο Μαραθιάς αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μαρκαντωνάτο  με  δεύτερη κίτρινη κάρτα και το 2-1 για το Τραγανό ήρθε στο 87΄όταν μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά και σουτ στην γωνία, ο Μαρκόπουλος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό 3 – 1 πέτυχε στο 95΄ με δυνατό σουτ ο Δ. Κολοτούρος, “σφράγιζωντας” την κατάκτηση του τροπάιου για την ομάδα του.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ : Ψυχογιός Χρ. , Φάσκο, Γουβαλάρης, Μπαρδούσης, Κολοτούρος Ε., Κολοτούρος Χ.(46΄Ψυχογιός Δ.), Νικολόπουλος(60΄Βουρτσάνης), Δούλος, Παναγόπουλος, Μαρκόπουλος(95΄Μπίκος), Κολοτούρος Δ.
*Στον πάγκο κάθισαν ακόμα οι: Σαραντούλιας, Μπακίου, Λαμπρόπουλος, Κολοτούρος Κ.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π/Β : Διαμαντής  , Δημητρόπουλος (74΄Γκέτσιος), Μαραθιάς, Κοζοκάρου , Μπελεχρής , Καρέτσος(88΄Κάρδαρης) , Νικολόπουλος(80΄Χηνοφώτης), Μπούκης , Ηλιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σιούτης.

*Στον πάγκο κάθισαν ακόμα οι: Κούβελας, Χορτάτος, Ανδρικόπουλος, Κατσώλης.

*** Στο 61΄το ματς διεκόπη για ένα λεπτό λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης!

Print Friendly, PDF & Email